Hyvää kevättä Paimion Pesiksestä!

17.2.2019

Paimion Pesiksen jäsenkortti
Paimion Pesiksen jäsenkortti
Räpsä Cupin logo
Räpsä Cupin logo

Hyvää alkavaa kevättä!

Aurinko alkaa paistamaan ja toivottavasti pian sulaisi nuo lumetkin niin päästään suunnittelemaan ulkoharjoituksia jo. Pesäpallo on parasta pihalla pelattuna. 
Tässä vuodenvaihteen aikana ollaan touhuttu kaikennäköistä ja niistä tässä hieman tarkemmin.

 
Kolmisen viikkoa sitten käynnistyi ensimmäinen Paimion Pesiksen palloilukerho. Mukaan saatiin paljon pieniä innokkaita palloilijoita. Olemme tosi mielissämme että saadaan järjestää liikuntatoimintaa Paimiossa ja sille on myös kysyntää. Kesällä tottakai järjestetään taas pesiskoulua ja toivottavasti saadaan myös kerholaiset mukaan.

 
Tänä vuonna meillä on myös käynnistynyt jäsenhankintatoimet ihan uudella voimakkuudella. Lanseerattiin uutena meidän jäsenetukampanja, jossa paikallisista yrityksistä saa Paimion Pesiksen jäsenkortilla alennusta. Tämä on ihan uusi juttu ja ollaan tosi innoissamme että saatiin hyvin paikallisia mukaan. Meillä onkin jo muutamia kannatusjäseniä seurassa joka on sekin ihan uutta. Samalla saamme seuraan tunnetuksi Paimon seudulla.

 
Lisäksi on käynnistynyt ensi kesän Räpsä Cupin suunnittelu. Tänä vuonna Paimion Pesis, Ruskon Pallo sekä Merimaskun Ahto järjestää yhdessä alueellisen harrastesarjan johon yritetään saada jopa 12 joukkuetta pelaamaan. Tästä löytyy lisätietoa verkkosivuilta https://rapsacup.webnode.fi/ sekä facebookista https://www.facebook.com/rapsacup2019


Pesäpalloliiton sarjailmoittautumiset ovat myös käynnistyneet. Tänä kesänä PaiPesta pelaa ainakin D -ikäisten sekajoukkue, ja pyrimme saamaan kesän pienpeliturnauksiin jopa kaksi joukkuetta. Pienpeli on siitä hieno pesäpallon muoto että sitä voi pelata vaikka ei olisi koskaan ennen pelannut pesäpalloa. 


Eli aika kiireinen alkuvuosi on ollut, eikä nämä kiireet tästä hellitä kevättä kohti mennessäkään. Pyritään kuitenkin pitämään jäsenet ja muut kiinnostuneet ajan tasalla seuran tapahtumista ja muutenkin olemaan näkyvillä mahdollisimman paljon. 
Oikein aurinkoista kevättä kaikille!


Toivottaa:
Paimion Pesis