15-17-vuotiaille kesätyötä tarjolla!

12.3.2024

15-17-vuotiaille kesätyötä tarjolla!

Hei sinä 15-17 -vuotias nuori – nyt on sinun mahdollisuutesi päästä kesätöihin apuohjaajaksi ja muihin mukaviin puuhiin pesiskentällä!

Haemme nyt yhteistyössä OP Lounais-Suomen kanssa kahta kesätyöntekijää kesälle 2024. Työtehtäviisi kuuluu mahdollisesti toteutuvan pesiskoulun apuohjaajana toimiminen ja kentällä tapahtuvat muut työt kesän aikana esim kioskitoiminta, kentän piirto ja muut kenttään ja välineisiin kuuluvat huoltotyöt. Työnhakijalta toivomme reipasta asiakaspalveluasennetta, liikunnallisuutta ja reippautta. Pesiksen lajituntemus katsotaan eduksi. 

Työntekijä tulee työskentelemään pääsääntöisesti kesäkuussa, mutta yksittäisiä tapahtumia voi olla myös heinä- ja elokuussa. Työskentelyajat sovitaan yhteisesti kun kesän pelikalenteri varmistuu. Työaika tulee olemaan noin 30-40 h. Palkka kesästä on 500,00 euroa.

Hae rohkeasti mukaan osaksi iloista pesisporukkaamme!

Hakemus ja mahdollinen CV tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen paimionpesis@gmail.com  31.3. mennessä. Kesätyöpaikka toteutetaan osana OP Lounais-Suomen Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjaa. Alaikärajan puolesta riittää, jos täytät vuoden 2024 aikana 15 vuotta. Yläikäraja rajoittaa sitä, että emme voi palkata hakijaa, joka täyttäisi työtehtävän aikana 18 vuotta.

 

Lisätietoja työpaikasta antaa seuran puheenjohtaja Mari Mäntylä (puh. 0405033710), helpoiten tavoittaa Whatsappilla tai jättäen tekstiviestitse soittopyynnön).

 

#paimionpesis #kesäduuniOPnpiikkiin @OPLounaismaa