Leidipesis

Leidipesis on naisille suunnattua kuntopesistoimintaa kaiken ikäisille. Mitään aloitusvaatimuksia ei ole. Peruskunto ja liikkumisen halu riittää. 

 

Harjoitukset maanantaisin klo 19 Oinilan kentällä. 

 

Hyvässä hengessä harjoitellaan pesäpalloilun alkeita ja pelaillaan. Ryhmä sopii harrastuksesta kiinnostuneille ja ensi kertaa lajiin tutustuville.

 

Leideistä on ilmoitettu 2 joukkuetta kesällä pelattavaan Räpsä Cup-sarjaan. Pelipäivä on torstaisin. Siihen jokainen voi halutessaan osallistua.

 

Kesän harjoitukset päättää syksyllä järjestettävä ladypesisturnaus Kupittaalla. Turnaukseen osallistuminen ei ole pakollista. 

 

Lisätietoa saa Vuokko Siiskoselta (vuokkosiiskonen@gmail.com) sekä Mari Mäntylältä (marikristiina.mantyla@gmail.com)

Jos haluat tulla mukaan leidipesikseen, käy liittymässä seuran jäseneksi täältä ja ota yhteyttä leidipesiksen yhteyshenkilöön. 

 

Leidipesiksen hinta on 40e / vuosi + seuran jäsenmaksu

Hintaan sisältyy: Ohjatut ja etukäteen suunnitellut treenit kesällä. Ladypesisturnauksen osallistujamaksu. Ladypesisläisillä myös mahdollisuus osallistua alueelliseen Räpsä Cup harrastesarjaan.

Lisäksi seuran jäsenille tarjolla teemapäiviä, erilaisia tekniikkapäiviä sekä pelailuiltoja.

Tämän lisäksi seura ohjeistaa harrastajia hankkimaan pesäpalloliiton pelaajalisenssin tai -passin johon saa halutessaan myös vakuutuksen.